Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trixie Mattel: Grown Up | Stockholm

16 maj @ 20:00 - 22:30

465KR.

 

Trixie Mattel är inte bara en popkulturfigur utan också en standupkomiker och musiker med talanger som trotsar klassificeringar. Trixie tar sin turné till Skandinavien med en exalterande electro-folkrekonstruktion. Räkna med att hamna i en PeeWee Herman-video med surfrock och kärlek till 60-talets countrymusik tillsammans med musik från artister som Fountains of Wayne och Apples in Stereo och dessutom Trixies kollektion av Mod Era Barbies och repriser av The Brady Bunch.

Trixie Mattel har brutit mark som underhållare.  Som tävlande i den sjunde säsongen av Rupaul´s Drag Race med senare revansch i Rupaul’s Drag Race All stars 3 fick hon raketfart till världsberömmelse. Hon samskapade och spelar för närvarande i den framgångsrika komediwebshowen ”UNHhhh” i USA tillsammans med kollegan och Rupaul’s Drag Race-deltagaren Katya Zamolodchikova, som senare kom att kallas ”The Trixie & Katya Show”.

Bortsett från Trixies prestationer inom musik och TV är Trixie fokuset i dokumentären ”Trixie Mattel: Moving Parts” som hade premiär på Tribeca Film Festival.

Detaljer

Datum:
16 maj
Tid:
20:00 - 22:30
Pris:
465KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/453011075517456

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Göta Lejon
Götgatan 55
Stockholm, 11621 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.gotalejon.se