Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Trivium + Heaven Shall Burn | Stockholm

8 december @ 17:30 - 23:30

495KR.

 

2021 års hårdaste turné med amerikanska Trivium och tyska Heaven Shall Burn gör ett stopp i Sverige i december nästa år. På turnén ser vi också engelska TesseracT och amerikanska Fit For An Autopsy. 

 

Vägarna har korsats många gånger för Trivium och Heaven Shall Burn under årens lopp och nu är det äntligen dags för dem att göra en stor europaturné tillsammans. Heaven Shall Burns Maik Weichert säger följande: 

“There has been a strong and special connection between Trivium and Heaven Shall Burn since the earliest days. When we met Trivium for the first time, they were very young but already highly talented youngsters, today theyre a global power of metal. 

 

Samtidigt säger Triviums Matt Heafy så här: 

Heaven Shall Burn was one of Trivium’s earliest introductions to Hardcore/Metalcore mixed with Melodic Death and Death Metal; with very important lyrics that dealt with society and the world as a whole. 

 

Som om det inte vore nog med två av den senaste tidens mest inflytelserika metalband så kompletteras lineupen med progmetalhjältarna i TesseracT och deathcorebandet Fit For An Autopsy. 

 

Detta blir en helkväll du inte vill missa! 

Detaljer

Datum:
8 december
Tid:
17:30 - 23:30
Pris:
495KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/407439373599412

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Fållan
Fållan 10
Stockholm, 12161 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.fallan.nu