Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Beach Boys – Sixty Years of the Sounds of Summer + UB40 | Stockholm

19 juni @ 17:00 - 22:00

695SEK

På grund av stor efterfrågan så kommer det finnas onumrerade sittplatser under hela denna konsert.

 

Sedan bandets medgrundare, sångare och främsta textförfattare Mike Love skrev texten till bandets första hit ”Surfin’” (1961) har mängder av deras hits blivit eviga ledmotiv för den amerikanska ungdomen: “Surfin’ USA,” “Surfer Girl,” “Fun, Fun, Fun,” “I Get Around,” “California Girls,” “Help Me Rhonda,” “Barbara Ann,” “Good Vibrations,” “Wouldn’t It Be Nice,” “Rock and Roll Music” och “Kokomo” är bara några av dem.

 

The Beach Boys har sålt över 100 miljoner skivor och över hela världen och de har fått 33 guld- och platinaskivor. År 2001 fick de en Lifetime Achievement Award på den amerikansk Grammy-galan och de är medlemmar i The Rock And Roll Hall Of Fame.

 

Med med än fem decenniers turnerande har The Beach Boys framfört fler konserter än något annat stort rockband i historien. I sommar ser vi dem uppträda på Skansen.

Sounds Of Summer: The Very Best Of The Beach Boys, samlingsplattan med 30 av bandets största hits, har sålt mer än tre miljoner exemplar i USA och därmed uppnått trippelplatinastatus.

 

The Beach Boys leds av Mike Love som tillsammans med den långvarige bandmedlemmen Bruce Johnston, den musikaliske ledaren Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher och Randy Leago för bandets traditioner vidare. Brian Wilson, Al Jardine och David Marks kommer inte att medverka på den här konserten.

 

UB40 ett av världens mest framgångsrika reggaeband och har sålt över 100 miljoner album. Deras musik har legat på Englands topplistor i sammanlagt 11år. De har varit nominerade för Grammy Awards i kategorin ”Best Reggae Album” fyra gånger och även varit nominerad i Brit Awards för ”Best British Group”. Namnet UB40 är taget för arbetsförmedlingens blankettnummer i England då gruppen tidigare tillhört arbetarklassen.

Historien om UB40 kan nästan ses som en sagoberättelse där unga killar från Birminghams arbetarklass träffades på barer och klubbar runt om i Moseley och var tvungna att överleva på mindre än 8£ i veckan.  En dag bestämde sig vänskapsgruppen att bilda ett band, detta var året 1978. De slog igenom och blev världskända musiker och resten är historia.

Detaljer

Datum:
19 juni
Tid:
17:00 - 22:00
Pris:
695SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1643389399338354

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Skansen
Djurgårdsslätten 49-51
Stockholm, 115 21 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.skansen.se/sv/