Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Soilwork + Kataklysm + Wilderun | Stockholm

2 april, 2023 @ 19:00 - 23:00

375KR.
Soilwork
Helsingsborgsbandet Soilwork har med sin melodiska death metal rönt stora framgångar över hela världen, inte minst i USA. Bandet skapades 1995 av Björn Strid och Peter Wichers men först under namnet Inferior Breed. Namnet ändrades ett år senare till Soilwork och i samband med namnbytet blev deras sound mer melodiskt.
Debutalbumet ”Steelbath Suicide” kom ut 1998 och de åkte ut på turné tillsammans med band som Darkane, Naglfar och Krisiun. Med den tredje plattan ”A Predator’s Portrait” (2013) blev Soilwork ett av banden som frontade den melodiska death metalscenen tillsammans med andra band som In Flames. Albumet ”Stabbing the Drama” (2005) blev deras sjätte släpp och gav Soilwork en kommersiell framgång i USA. Skivan hamnade på plats 12 och 21 på Billboards Heatseeker-lista och Independent albumlista.
Tidigare i år släppte Soilwork sitt tolfte album ”Övergivenhet” som representerar bandets utveckling och deras nuvarande fas i livet.
Kataklysm
Det kanadensiska bandet Kataklysm bildades 1992 i Montreal och i den extrema metalgenren räknas de som ett av de främsta banden i den kanadensiska musikexporten.
Med fullängdaren ”Waiting For The End To Come” som släpptes 2013 fick Kataklysm en världsomspännande framgång och spelade i Europa, Nord- och Sydamerika, Australien, Asien och blev ett av de första kanadensiska banden någonsin att spela i Sydafrika. Samma år vann Katalysm ett pris i kategorin ”Årets Metalband” i det kända Canadian Independent Awards och tätt inpå blev de nominerade i kategorin ”Bästa Metal/Hårdrocks albumet” i den prestigefulla galan Juno Awards (det kanadensiska Grammy Awards). Juno Awards-vinsten kom dock året där på i kategorin ”Årets Heavy Metal Album” med plattan ”Of Ghosts and Gods”.
Deras senaste studioalbum ”Unconquered” släpptes 25 september 2022.
Support: Wilderun
Åldersgräns 18 år
Med reservation för eventuella ändringar.

Detaljer

Datum:
2 april, 2023
Tid:
19:00 - 23:00
Pris:
375KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/5811613875569843

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Slaktkyrkan
Styckmästargatan 10
Stockholm, 121 62 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.facebook.com/slaktkyrkan/