Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sasha Velour – Smoke & Mirrors | Malmö

5 april @ 19:00 - 22:00

485SEK
I början av 2022 kommer den amerikanska dragartisten Sasha Velour till Norden för sju föreställningar.
Sasha Velours första soloturné har fått namnet ”Smoke & Mirrors”. Det är en avslappnad blandning av drag, filmkonst och magi. Velour introducerar publiken till en helt ny sida av sitt konstnärskap genom tretton glimrande och genreöverskridande lip sync-uppträdanden, alla regisserade och koreograferade av drottningen själv. Ni kommer bli trollbundna när hon förvandlas till rosenblad, försvinner i en rökpuff, sågar sig själv itu eller frammanar en regnstorm, bara för att nämna några av händelserna i showen. Men den verkliga magin är hur illusionerna avmaskerar en djupare sanning, nya friska analyser om kön, berömmelse och familj och hur viktigt det är att drömma stort och leva livet over-the-top.
Föreställningen innehåller musik av Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre med flera. Kostymerna har designats av den kända amerikanska designern Diego Montoya.
“Smoke & Mirrors” har turnerat i Australien och Nya Zeeland, sålt ut åtta kvällar i New York, turnerat i 23 städer i Nordamerika och haft helt slutsålda föreställningar i Los Angeles och London med lysande recensioner. Nu är det äntligen dags för denna unika show att komma till Skandinavien.

Detaljer

Datum:
5 april
Tid:
19:00 - 22:00
Pris:
485SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/486137929307376/

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Slagthuset
Carlsgatan 12E
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.slagthuset.se/