Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Igorrr + Amenra | Stockholm

7 april, 2023 @ 18:00 - 23:30

425KR.
Igorrr som egentligen heter Gautier Serre är en fransk musiker som har släppt musik under en lång rad genrer såsom black metal, barockmusik och triphop. Våren 2020 släppte han sin tredje platta ”Spirituality And Distortion”.
Han döpte bandet till Igorrr efter sitt husdjur som han hade som liten, en gerbil. Han adderade extra ”r” för att det skulle vara svårare att säga.
Igorr har spelat på flera festivaler som till exempel Download Festival, Brutal Assault, Hellfest Open Air med flera och Igorrr hade också en kortfilm som visades på Orland Film Festival.
Amenra är ett belgiskt band från Kortrijk och grundades 1999 av vokalisten Colin H. van EeckHout, gitarristen Mathieu Vandekerckhove och basisten Kristof Mondy. Dagens Amenra är gitarristen Lennart Bossu, trummisen Bjorn Lebon och basisten Tim De Gieter tillsammans med EeckHout och Vandekerckhove.
Bandets unika musikstil har rötter i doom metal, hardcore punk och postrock. Deras konserter har beskrivits som ”en fängslande nattvard” på grund av deras visuella effekter de har på scen.
2005 formade Amenra ”Church of Ra” som är ett kollektiv av likasinnade artister som samarbetar med varandra. Band som Oathbreaker och the Black Heart Rebellion är med i kollektivet.
Som förband ser vi Der Weg Einer Freiheit samt Hangman´s Chair.

Detaljer

Datum:
7 april, 2023
Tid:
18:00 - 23:30
Pris:
425KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/314333374224145

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Fryshuset Arenan
Mårtensdalsgatan 2-8
Stockholm, Sverige 120 30 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://fryshuset.se/fryshuset-stockholm/