Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

MTV Headbangers Ball Tour 2022 | Göteborg

5 december @ 18:00 - 23:00

395SEK

Riktiga headbangers och heavy metal-fans kommer utan tvekan att komma ihåg det legendariska metalprogrammet ’MTV Headbanger’s Ball’. Nu åker 80-talsfenomenet ut på sin fjärde turné och Continental Concerts och WE – Live Agency skickar med ett tungt paket.

Segmentet ’Triple Thrash Treat’ var väldigt populärt i metalprogrammet. Det var då de tre hårdaste banden spelades i rad. Denna turnés ’Triple Thrash Treat’ är Vio-Lence, Whiplash och Artillery. Ett band tillkommer och detta års ’MTV Headbenger’s Ball’ blir en kvadrupel ’thrash treat’ i stället.

I slutet av 80-talet var Vio-Lence ett av de hetaste banden inom thrash. Strax efter Robb Flynn hoppade av bandet för att bilda Machine Head splittrades bandet men 2019 drog bandet i gång igen. Med Phil Demmel och Sean Killian i spetsen är Vio-Lence nu bättre än någonsin.

Fast Whiplash kommer från New Jersey så har de absolut ingenting att göra med Bon Jovi-soundet. Detta band satte metalstandarden under 80-talet och även långt inne i 90-talet. Titel på deras album som kom ut 1998 ’Thrashback’ och talar för sig själv. Nu är det dags för en ”thrashback” då den kraftfulla trion står på scen igen.

Likt sina kollegor kommer det danska bandet Artillery från metaldecenniet, det glada 80-talet och satte sina spår i genren. Med sin power och thrash metal är de tillbaka hårdare än någonsin.

Detaljer

Datum:
5 december
Tid:
18:00 - 23:00
Pris:
395SEK
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/172637688186222

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Trädgår’n
Nya Allén 11
Göteborg, 41138 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.tradgarn.se/