Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Heilung + Eivør + Lili Refrain | Stockholm

28 oktober @ 18:30 - 23:00

495KR.

Heilung beskrivs bäst som ett fenomen eller ett experimentellt konstnärskap snarare än ett band. Sedan starten år 2014 har de sålt ut ett flertal arenor och släppt tre studioalbum.   

Musiken innehåller gott om tydliga nordiska influenser men medlemmarna föredrar att beskriva den som ”amplifierad historia från norra Europa under tidig medeltid”. En av bandets grundare, Faust, nämnde i en intervju att ”tanken är att lyssnaren ska känna harmoni och avslappning efter en magisk musikresa som är bitvis turbulent”.

 

Eivør 

Eivør är en färöisk singer-songwriter med en distinkt röst vars musikaliska artisteri sträcker sig över olika genrer som rock, jazz, folk och pop till klassisk europeisk musik. Dock har hon sina rötter i färöiska ballader. 

13 år gammal uppträdde hon på ett färöiskt tv-program och samma år var hon även med i en nationell sångtävling. Som 15-åring gick hon med bandet Clickhaze där hon släppte sitt första album ”Eivør Pálsdóttir ”och turnerade i Färöarna, Sverige, Danmark (Roskildefestivalen), Island och Grönland som blev en succé.   

Med sitt andra album ”Krákan” (2003) fick hon priset för Bästa Sångerskan och Bästa Artisten i Icelandic Music Awards vilket är väldigt sällsynt att en icke islänning vinner. 

2015 nådde Eivør ut till en bredare publik när kompositören John Lunn ville samarbeta i soundtracket till BBC:s historiska drama ”The Last Kingdom”. Hennes musik har även använts i andra kända tv-serier som Homeland och Game of Thrones samt tv-spelen God of War och Metal Gear Survive.    

Året 2020 släppte Eivør sitt senaste album ”Segl” som innehöll ett framträdande av den isländska sångaren Ásgeir och skivan samproducerades med Lana Del Reys samarbetspartner Dan Heath. 

  

Lili Refrain 

Lili Refrain är en musiker från Rom. Sedan starten 2007 har hon haft ett soloprojekt där hon använder sig av elektrisk gitarr, sång, slagverk, syntar med mera i real tid utan någon dator med förinspelade spår. Hennes mästerliga teknik och hennes raffinerade smak leder lyssnaren genom en labyrint av oförglömlig handling bortom genrernas gränser. 

 

Konserten presenteras av TADC och Death Disco Productions. 

Enligt artistens önskemål så kommer vi endast att tillåta mobilkameror för detta evenemang.

Detaljer

Datum:
28 oktober
Tid:
18:30 - 23:00
Pris:
495KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1260310647678275/

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Annexet
Arenatorget 1
Johanneshov, 121 77 Sverige
+ Google Map