Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frontiers Rock Sweden | Stockholm

8 oktober @ 16:30 - 23:50

380KR.
För andra gången någonsin kommer showcaset Frontiers Rock Sweden till Sverige den 8 oktober 2022. Banden som spelar är inga mindre än Treat, Art Nation, Perfect Plan med flera.
Efter ett antal framgångsrika spelningar i Milano, Stockholm, Los Angeles är Frontiers Rock äntligen tillbaka. Detta showcase ligger under skivbolaget Frontiers Music SRL.
Pausen som Frontiers Rock hade i början var menad att vara under en kort period men på grund av pandemin blev det längre än av skivbolaget hade hoppats på. Men sedan förra året har Frontiers jobbat hårt och är taggade på att komma tillbaka till Sverige för andra gången den 8 oktober i Slaktkyrkan. Headlinerbandet Treat kommer att få sällskap av Art Nation, Perfect Plan, Seventh Crystal, Wildness och Fans Of The Dark.
Mer om banden:
TREAT
Treat är ett av de mest älskade banden inom melodisk rock och deras senaste album ”The Endgame” är en klar anledning till att de är det. Bandet kommer att fira sin senaste release på spelningen Frontiers Rock Sweden men de kommer även spela andra låtar från sin stora katalog.
Lyssna på ’Home Of The Brave’ från deras senaste album “The Endgame”: https://youtu.be/cj1c5Lcyiw0
ART NATION
Det nyligen återförenade melodiska rockarna Art Nation stormade scenen på Sweden Rock Festival i juni detta år och visade var skåpet ska stå. De jobbar just nu på sitt nya album, det första albumet som släpps under Frontiers.
’Need You To Understand’ (akustisk): https://youtu.be/6z5KZCHXN7Q
PERFECT PLAN
Perfect Plan håller precis på att finjustera sitt tredje album som kommer att släppas efter spelningen Frontiers Rock Sweden. Bandet lovar att spela nya låtar från det kommande album men även guldklimpar från deras två andra plattor.
’Time For A Miracle’ från deras andra album ”Time For A Miracle”: https://youtu.be/O4Pnu4-MZ38
SEVENTH CRYSTAL
Seventh Crystal som är nya till den melodiska rockscenen har tagit genren till en ny och fräsch riktning. Deras andra album är snart färdigställt och kommer att släppas tidigt 2023. I Slaktkyrkan kommer vi få höra nya låtar och äldre låtar från deras excellenta debutalbum ”Delirium”.
’Say What You Need To Say’ från deras debutalbum, ’Delirium’: https://youtu.be/BGcA1wUfM3Q
WILDNESS
Nysignade till labeln är Wildness, en annan grupp av musiker som tar den melodiska rockgenren utanför sin förutbestämda box. Deras nya album som är det första under Frontiers som släpps i oktober.
’Cold Words’ från albumet “Ultimate Demise”: https://youtu.be/7dpnEtGf8o4
FANS OF THE DARK
Fans Of The Dark anses vara en av de mest lovande rockakterna. Bandet överraskade sina fans med en mix av melodisk rock och traditionell hårdrock/metal när de släppte sin självbetitlade debutplatta. I september kommer de släppa platta nummer två och de lovar att spela låtar från båda skivorna på Frontiers Rock Sweden. Detta är inget du vill missa!
’Life Kills’ från deras debutalbum: https://youtu.be/9ZvdueuuPpQ
Åldersgräns 18år

Detaljer

Datum:
8 oktober
Tid:
16:30 - 23:50
Pris:
380KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1494176024347540

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Slaktkyrkan
Styckmästargatan 10
Stockholm, 121 62 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.facebook.com/slaktkyrkan/