Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

BAEST + Mass Worship | Stockholm

18 november @ 19:00 - 23:00

295KR.

Influerade av band som Entombed och Opeth som de kallar ”hjältegenren” har Baest skapat sin egen stil och tagit med den till extrem metal. Från death metal till progressiva epos bjuder de på en hejdundrande liveshow utan några kompromisser. ”Justitia” som är uppföljaren till deras fullängdare ”Necro Sapiens” släpptes i år via Century Media.

Ett år efter sin senaste albumrelease ”Necro Sapiens” har det danska death metalbandet Baest annonserat att de är tillbaka med den nya EP:n ”Justitia”. Skivan innehåller fem nya låtar och de tar upp tråden från ”Necro Sapiens” vilket gör denna EP till ännu ett till old school death metal-mästerverk.

Med det nya materialet ”Justitia” i bagaget lämnar Baest ett kraftfullt statement då de har blandat melodiskt old school-sound tillsammans med skandinavisk heavy metal. EP:n visar lyssnarna en unik stil av death metal som har utvecklats organiskt genom ett intensivt låtskrivande och live-inspelningar i Lundgaard Studios med Andreas Linnemann för andra gången. Bandet bjöd även in gästsångare till ”Justitia”, Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder) och Sven Caluwe.

BAEST ÄR:
Simon Olsen – Sång
Mattias Melchiorsen – Bas
Sebastian Abildsten – Trummor
Lasse Revsbech – Gitarr
Svend Karlsson – Gitarr

 

Åldersgräns 18år

Detaljer

Datum:
18 november
Tid:
19:00 - 23:00
Pris:
295KR.
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1405974289829401/

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Hus 7
Styckmästargatan 10
Stockholm, 121 62 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.facebook.com/hus7sthlm/