Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Atlas Rock

4 juni @ 13:00 - 5 juni @ 01:00

995SEK

Atlas Rock är den nya festivalen vid Gasklockorna på Brynäs i Gävle. 4-5 juni 2022 är det dags för den första upplagan och på scen kommer Alice Cooper och en rad andra hårdrocksartister att stå.

Alice Cooper blir festivalens huvudattraktion. Sedan debuten 1969 har Alice Cooper blivit en av de stora legenderna inom rockmusiken och han ligger bakom klassiska hits som Schools Out, No More Mr. Nice Guy, Poison och Bed Of Nails. Alice Coopers betydelse inom hårdrock kan inte överskattas och än idag når han nya generationer av fans. Tidigare i år gav han ut sin senaste skiva Detroit Stories som är hans tjugoförsta soloalbum. Där visar han att han efter mer än 50 år som artist fortfarande är en relevant artist av högsta klass.

Powerwolf är ett av de populäraste power metal-banden och de gör succé gång på gång. De slog igenom 2013 med albumet ”Preachers Of The Night” som gick in på förstaplatsen på den tyska albumlistan. De har vid ett flertal tillfällen spelat inför utsålda hus i Sverige. Även runt om i Europa har de gjort utsålda turnéer och de har headlineat flera av de europeiska hårdrocksfestivalerna. År 2019 släppte de senaste plattan ”Metalium Nostrum” och nu är det dags för dem att ännu en gång glädja den svenska publiken med ett besök.

Gasklockorna är ett bekant festivalområde för många och det ligger ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem samt tåg och buss. Sedan 2016 arrangeras Gefle Metal Festival vid Gasklockorna men på Atlas Rock kommer fokus att ligga på mer traditionell hårdrock. Under dagen kommer sju band stå på scenen och det kommer att finnas ett brett utbud av mat och dryck.

Fler band kommer släppas efter sommaren.

Detaljer

Börjar:
4 juni @ 13:00
Slutar:
5 juni @ 01:00
Pris:
995SEK
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/219703890060576

Arrangör

TADC Sweden

Biljetter

Köp biljetter

Plats

Gasklockorna Gävle
Atlasgatan 3
Gävle, 802 86 Sverige
+ Google Map